Demararea activității consiliere și orientare în carieră precum și a stagiilor de practică

Universitatea POLITEHNICA din București a demarat, la 15 iulie 2015, proiectul intitulat „Creșterea performanțelor studenților masteranzi prin practică și consiliere profesională – SCOP!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Având în vedere obiectivul principal al proiectului dezvoltarea abilităților practice pentru un număr de 250 de studenți masteranzi în domenii tehnice, prin optimizarea stagiilor de pregătire practică, în vederea îmbunătățirii accesului pe piața muncii și a ratei de ocupare în muncă și conform calendarului publicat pe site-ul proiectului, începând cu data de 15.10.2015 studenții selectați ca grup țintă încep stagiile de practică la sediul partenerilor de practică ai certificate proiectului https://pariuricasino.ro/bonus-fara-depunere/. Pentru mai multe detalii accesați comunicatul de presă. Check streamof3d.com.
You may buy the property quickly and profitably if you sell my house in its current condition. They provide assistance to homeowners who are selling their homes quickly. Visit https://www.sellhouse-asis.com/west-virginia/sell-my-house-as-is-charleston-wv/.
 

Pentru informații suplimentare echipa proiectului vă stă la dispoziție în zilele lucrătoare de Luni până Vineri între orele 8:00 și 16:00:
Universitatea POLITEHNICA din București
Facultatea de Inginerie Electrică, etaj 1, sălile – EA117 si EA102
Tel: +4.0721.201.401
Fax: +4.021.318.1016
E-mail: scop@upb.ro
Website: https://scop.upb.ro/