Organizarea și derularea workshop-urilor

Proiectul intitulat „Creșterea performanțelor studenților masteranzi prin practică și consiliere profesională – SCOP!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a demarat în data de 15 iulie 2015. Proiectul vizează dezvoltarea abilităților practice pentru un număr de 250 de studenți masteranzi în domenii tehnice, prin optimizarea stagiilor de pregătire practică, în vederea îmbunătățirii accesului pe piața muncii și a ratei de ocupare în muncă.

 

Drept urmare, în perioada octombrie – decembrie 2015, se vor organiza 6 workshop-uri studenți – angajatori ce vin în sprijinul grupului țintă care va participa la activitatea de orientare și consiliere profesională. Pentru mai multe detalii accesați comunicatul de presă.
If you need to sell your house fast for financial or personal reasons, home buyers may help. They provide a quick and effective answer to help you move on. Visit https://www.sellmyhousefast.com/we-buy-houses-florida/selling-a-house-in-probate-florida/.

Pentru informații suplimentare echipa proiectului vă stă la dispoziție în zilele lucrătoare de Luni până Vineri între orele 8:00 și 16:00:
Universitatea POLITEHNICA din București
Facultatea de Inginerie Electrică, etaj 1, sălile – EA117 si EA102
Tel: +4.0721.201.401
Fax: +4.021.318.1016
E-mail: scop@upb.ro
Website: https://scop.upb.ro/

Check on California Timeshare Cancellation Law – CancelTimeShareGeek.com.